X-MAS BODY

Ajánlatunk egy kényeztető, alakformáló ünnepi testkezelés.

Testünkkel, bőrünkkel egész évben törődnünk kell! A High Care® Cosmetics egyedi alakformáló eljárásai, narancsbőr elleni kezelései által jól érezzük magunkat bőrünkben, elégedettek leszünk alakunkkal.

Hogyan zajlik az ünnepi testkezelés?

Három lépésben végezzük a kezelést.

  1. lépés: Az „ősi”, tradicionális köpölyöző masszázstechnika, melyet 30 év alatt Magyarországon is a legtökéletesebb vákuummasszázsra fejlesztettünk. A lábak, has, hát, csípő kezelésével fokozzuk a nyirokáramlást, kezeljük a zsírpárnákat, ott, ahol a probléma fennáll, és feszesítjük a bőrt.
  2. lépésben: A karácsony illata lengi be a kezelő kabint, – következik az aromaterápiás, kompressziós testtekercselés, a Body Wrapping. Az ünnepi kezelés különlegessége, hogy a fahéjkrémhez ráadásként C-vitamint is teszünk.
  3. lépés: Mi alatt a kellemesen meleg „szoros” fóliában pihenünk, az arcról és dekoltázsról sem feledkezünk meg! Oxigén-és fényterápiás kezelést adunk vendégeinknek, mely energiával tölti fel a testet és a lelket.

Kinek ajánljuk a kezelést?

Bár kinek, aki szeretne egy alapos vákuummasszázst, alakformálást. Lehetőség van egyszeri alkalmas kezelésre, de jó alkalom, hogy belevágjunk egy eredményes kúrába.

Milyen eredményt várhatunk a kezeléstől?

A kezelés után a megfelelő folyadék fogyasztás mellett azonnal érezzük a hatást.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás