ÜNNEPI RAGYOGÁS KEZELÉS

Az ünnepekre hangolódás, készülés egyik legszebb pillanata, amikor magunkra is odafigyelünk, kényeztetjük magunkat egy csodás kozmetikai kezeléssel, ami feltölti bőrünket hatóanyagokkal. Egyszerre feszesít, hidratál, ránctalanít, kellemes és nyugtató 2 óra, ami csak rólunk szól, értónk van.

Hogyan zajlik a High Care „Ünnepi ragyogás” anti aging kezelése?

  1. A letisztítás során a High Care kozmetikus „három az egyben” tisztítót alkalmaz, a Cleansing Balm-ot, amely egyszerre tisztít, tonizál és visszahidratál. A tonizálás sem mindennapos, mivel „cirógató”, kényeztető ecsetmasszázst alkalmazunk a hab állatú Tone Up bőrbe juttatására.

    A proteines lágy Soft Peeling a legérzékenyebb bőrű vendégeinek sem okoz irritációt. Gyöngéden eltávolítja a bőr felső hámrétegét, elősegítve ezzel a hatóanyagok bőrbe jutását.

    A mélytisztító enzimes és gyümölcssavas maszk igazi High Care különlegesség! Két maszk kombinálásán alapszik: a Revival enzimes mélytisztító pakolást a 6 féle gyümölcssavat tartalmazó Charming maszkkal együtt visszük fel a bőrre.  Már ettől a 4 lépéses tisztítási folyamattól is gyönyörűvé, élettelivé válik a bőr.

  2. lépésben a High Care gépi kezelésein van a hangsúly. A kozmetikus dönti el, hogy mit javasol: ultrahangot vagy mezoterápiát. Collagént, hyaluronsavat juttatunk az arcbőrbe. – A lényeg a mélyrétegű bőrtáplálás.
  3. lépés: Egy újabb High Care különlegesség következik, a Dermio Led Top Head (oxigén-és fényterápia). Olyan kezelés, melyben a pórusokon keresztül az oxigén és fény együttesen fejti ki sejtépítő, regeneráló hatását.
  4. lépésként egy csodás kényeztető kézi arc-és dekoltázsmasszázsban lesz részünk. a kaviáros, kollagénes, fagyöngyös masszázs igazi karácsonyi hangulatot idéz fel bennünk.
  5. Az algás-oxigénes modelázs maszk ennek az ünnepi ragyogás kezelésnek a záró mozzanata. Megnyugtatja, hidratálja, bepréseli a masszírozás során használt kollagénes, kaviáros Timeless Aktív maszk hatóanyagit, lezárva ezzel ezt a csodás 2 órás anti aging kezelést, amelynek eredménye egy gyönyörű bőr.

Kinek ajánlott az „Ünnepi ragyogás” kezelés?

Anti aging kezelésről van szó, – olyan vendégeknek ajánljuk, akik fiatalabb, tápláltabb, feszesebb bőrt szeretnének, és szeretnék, hogy ez az eredmény 3-4 héten keresztül megmaradjon. A 35-40 éves korosztálytól bár kinek javasoljuk.

Milyen hatása lesz az „Ünnepi ragyogás” kezelésnek?

3-4 héten keresztül érezzük bőrünk feltöltöttségét, hidratáltságát.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás