High Care weyergans kozmetika Budapest IONO

Öregedés lassítás: Slow Aging kezelés

A Slow Aging kezelésünk, mint ahogy az elnevezése is jelenti, képes arra, amire mindannyian vágyunk: Lelassítja az öregedést. A komplex méregtelenítő program 2 óra 40 percet vesz igénybe.

Hogyan zajlik a High Care Slow Aging kezelése?

Két részből áll a kezelés: test-és arckezelésből, és ezen belül sok-sok lépésből, de valamennyi nagyon kellemes és eredményes.

  1. lépésben: Három High Care testkezelés közül választhatunk. Mindegyik módszer alapja, fő célja a test méregtelenítése. Csak a technológia különböző.
    Oxigén-terápia – Detox Body Styler vagy a hullámmasszázst végző – Slide Styler, vagy az aromaterápiás kompressziós testtekercselés – a Body Wrapping.
  2. lépés: Mialatt zajlik a testkezelés, előkészítjük az arcbőrt: letisztítjuk, tonizáljuk és mélytisztító pakolást alkalmazunk.
  3. lépésben tiszta hatóanyagot juttatunk a bőr sejtjeihez a High Care MedLine ampullái közül.
  4. lépésben a nyugtató, zöld fényt kibocsájtó Dermio Led Top Head kerül az arcra és dekoltázsra. Belélegezzük az értékes oxigént, feltöltődünk fénnyel és energiával.
  5. lépés: Kényeztető, méregtelenítő masszázs következik, melyhez a High Care® Urban antipolution termékeit használjuk.
  6. Záró lépésként Alga Oxigén maszk porból kikevert, gumiszerű maszk kerül a bőrre, amely elteszi a méregtelenítő kezelésre a „koronát”.

Kinek ajánljuk a Slow Aging kezelést?

Mindazoknak, akik szeretnének egy komplex, egyidőben elvégzett kezelést. Fáradt, stresszes életmódúaknak, akik ez alatt a 2 óra 40 perc alatt teljes feltöltődésre, méregtelenítésre vágynak.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás