Rólunk

High Care Centerünk országos franchise hálózatunk tagja. Cégünk 3. High Care referencia kozmetikája, havonta eseményekkel, akciókkal, kedvezményekkel várjuk vendégeinket. Hűségkártya programunk pedig remek lehetőség arra, hogy lojális vendégeinket extra kedvezményekben is részesítsük.

Tisztelt Olvasó!

Nagyszerű szakember csapat várja az Ön érdeklődését a IX. kerületi High Care szalonunkban. S én, aki e sorokat Önnek írom a magyarországi High Care talán legnagyobb „szerelmeseként” büszkén és hittel ajánlom magunkat, mert tudom, hogy az egészség és a szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki maga tehet.

Lavotha Ildikó
cégvezető

Kozmetikus szakembereink, akik Ön is nagy szeretettel várják:

DAJKA ZITA

DAJKA ZITA

High Care szakkozmetikus, egészségtanácsadó cellulit-terapeuta

1997 óta ismerem és alkalmazom a High Care Cosmetics kiváló minőségű, professzionális termékeit és kezeléseit. Maximálisan azonosulni tudok a cég holisztikus szemléletű eljárásaival és hiszek abban, hogy a szépség és az egészség együtt jár. Folyamatosan fejlesztem magam, a tökéletességre törekszem és a hozzám fordulók számára is ugyanezt szeretném nyújtani. Inspirál az, hogy szebbé, teljesebbé, egészségesebbé tehetem a vendégeimet.  Mindemellett hiszem azt, hogy az arc és test kezelésével, az egészségünk javításával a lélekre is hatunk, a cél az egyensúly. Fontos számomra, hogy a vendégeim nyugodt, harmonikus környezetben szépüljenek, töltődjenek a kezelések alatt. Mindezekhez nyújtanak segítséget a High Care Cosmetics minőségi szolgáltatásai és termékei, melyekkel szeretettel várom vendégeimet.