HÁMLASZTÓ, GYÜMÖLCSSAVAS, REGENERÁLÓ KEZELÉS

Az őszi-téli hónapok arckozmetikai kezelése az arcbőr hámlasztása: Hámlasztunk, peelingezünk, mikrodermabrázióval csiszoljuk a bőrt. Eltüntetjük a kellemetlen pigment foltokat, csökkentjük a ráncok mélységét, feszessé, üdévé, bársonyossá tesszük az arcbőrt azzal, hogy meggyorsítjuk, egészségesebbé tesszük a bőrsejtek újra termelődését.
A High Care Cosmetics ezeknek a bőrfiatalító kezeléseknek a specialistája!
Különleges, extra hatékony hatóanyagokat juttatunk a bőr mély rétegeibe, olyan kozmetikai eljárásokkal, amit csak mi végzünk: Plazmatechnológia – IONO JET, Oxigénion terápia – DERMIO LED TOP HEAD.

Hogyan zajlik a testkezelés?

 1. lépés: a lágy, kellemes illatú, gél állagú CLEANSING GÉL-lel letisztítjuk a bőrt.
 2. lépésként a peeling következik. Két, nagyon fontos szérumot, koncentrátumot juttatunk a bőrbe. Itt, a High Care kozmetikus eldöntheti, hogy ultrahanggal, vagy az Iono Jet magas nyomással végzi el a hatóanyag bevitelt.
  A PEELING INTENZÍV koncentrátum orvosi tisztaságú mandulasavat tartalmazó peelingje csodákra képes! Tökéletesen megszünteti a baktériumok táptalaját, amelyek megtelepednek a bőrfelszínen. Csökkenti a gy8lladásos elváltozásokat, ugyanakkor serkenti a kollagén szintézist, ami a bőr feszességében nagy szerepet játszik.
 3. lépésként az intenzív peelinget az 55 %-os gyümölcssav beultrahangozása követi. A High Care Cosmetics 55 %-os gyümölcssavát csak High Care kozmetikus alkalmazhatja! Több fajta savtartalommal érjük el a kitűnő eredményt (glikolsav, citromsav, almasav, glükonsav és Urea, – egy fantasztikus kombináció!)
  Az 55 %-os High Care gyümölcssavval
  • peelingező hatást (hámlasztást) érünk el.
  • Remekül hidratál, javítja a bőr nedveségmegtartó képességét.
  • Megtörténik a hámoldás, plusz kiváló anti oxidáns hatása van.
 1. lépésben visszahidratáljuk az arcbőrt. Ehhez a legújabb PGA-t (Poliglutamin savat) használjuk, amelynek sokkal jobb, extra nedvességmegkötő képessége és öregedésgátló hatása van, és jóval több nedvességet köt meg, mint a Hyaluronsav.
 2. lépés: Egy fantasztikus biohacking kezelés! Az oxigén búrában eltöltött 30 perc nemcsak bőrünk egészségét szolágálja, hanem egész szervezetünkre jó hatással van.
 3. lépésben egy extra krémpakolást kapunk. A kaviárt, kollagén aktivátort , fagyöngy kivonatot, vitaminokat tartalmazó TIMELESS ACTIVE MASK tökéletes bőrtáplálást ad a gyümölcssavakkal, intenzív peelinggel megkezelt arcbőrnek.

Kinek ajánlott a kezelés?

A High Care kozmetikusai aknés bőrre (arcra, hátra), fénykárosodott bőrre, pigment foltos bőrre, érett, öregedő bőrre, bőrfiatalításra ajánlják.

Van-e ellenjavallata a hámlasztó kezelésnek?

A High Care Cosmetics hámlasztó kezelésének nincs ellenjavallata.

Mennyi ideig tart egy hámlasztó kezelés?

A legújabb High Care bőrhámlasztó kezelés kb. 1,5 órás, és hatása kb. 3 hétig tart. Ekkor ajánlott egy újabb arckezelés. A legjobb eredményt 3-4 alkalmas kúrával érhetjük el.

Amire figyelni kell:

Egy hámlasztó kúra után fokozott fényvédelemre van szükség!
Erre tökéletesen megfelel a High Care UV+CARE 50 faktoros fényvédője.

Fontos az otthoni bőrápolás! – Ehhez a High Care kozmetikus ajánl terméket a bőrnek megfelelően.

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás