ALGATÍV ZEN – alkalmi szépségkezelés

A másfél órás hidratáló, bőrfeszesítő, kényeztető High Care® arc és dekoltázs kezelés során tápanyagokkal, a környezeti ártalmaktól védő antipollution hatóanyagokkal töltjük fel a bőrt. A kezelés ideje alatt a teljes ellazulás, a bőr tökéletes megnyugtatása a cél.

Hogyan zajlik a bőrnyugtató kezelés?

A bőrt több lépcsős tisztításnak vetjük alá. A mélytisztításról egy speciális enzimes pakolás gondoskodik, a REVIVAL , melyhez tiszta C-vitamin port keverve érjük el, hogy a tisztítással együtt egy kellemes vérkeringés fokozás is megtörténjen. Az ultrahangozás hatóanyaga az ACTIVE DETOX ampulla, amely az egyik legjobb méregtelenítő és hidratáló komplex. A koncentrátum az ultrahanggal kiegészítve megköti a nedvességet, hosszan, tartósan hidratál. Főbb összetevői: a hyaluronsav és alga kivonatok.

Ennek a kezelésnek a legfontosabb hatóanyagai az URBAN antipollution termékcsalád értékes hatóanyagai. A termékcsalád tagjai szinergikusan kiegészítik egymást. Az ultrahangot az URBAN SERUM használata követi, majd egy gazdag hatóanyag tartalmú kényeztető arc-és dekoltázs masszázs következik. Végezetül egy algás oxigén maszk kerül fel, mely minden értékes hatóanyagot szinte „bepasszíroz a bőrbe.

Kinek ajánljuk az Algatív Zen kezelést?

Stresszes, fáradt bőrű vendégeinknek, akik azt érzik, hogy nagyon szükséges lenne egy fokozott, intenzív hidratálása az arcbőrnek.

Mennyi ideig tart az arckezelés hatása?

Egy ilyen intenzív gépi kezelésekkel megtámogatott arckezelésnek a hatását 3-4 héten keresztül érezhetjük.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás