Szolgáltatásaink

AJURVEDIKUS MASSZÁZS

Csodálatos zenére végzett ellazító masszázs, megteremti a test és lélek harmóniáját.

BODY WRAPPING

A kombinált kompressziós “csomagolás” fokozza a salaktalanítást. Már az első kezeléssel “olvadnak a depo-zsírok”, szabályozza a salakanyagok elszállítását. Az eredmény látható és mérhető.

BODY WRAPPING C-VITAMINNAL

Kombinált kozmetikai csomagolás, egy órás pihenés után a problémás zónákban néhány centiméteres fogyást is tapasztalható. A C-vitamin por pedig hozzájárul a kötőszövetben a kollagén szintézis fokozásához.

BODYSTAR

A Bodystar egy igazi “mindentudó”. Mindegy, hogy cellulitról, helyi zsírpárnákról, alakformálásról vagy lazító elektromasszázsról van szó. Alkalmazási lehetősége nagyon sokrétű. A zsírpárna és lovaglónadrág kezelések legkedveltebb eljárása.

DERMINOLOGIA

A narancsbőr kezelésében a legkritikusabb feladat a kötőszövet feszesítése. A dermionológia során most ezt a leghatékonyabb módon, közvetlenül a bőrre hatva valósítjuk meg úgy, hogy a feszesebb kötőszövettel egy időben a savas pH érték ismét lúgos irányba mozdul el és beáll az ideális érték. A semmilyen más módszerrel nem pótolható kezelésnek egészségügyi hatásai is vannak,

DERMIO TOP HEAD

Új dimenzió az anti aging kezelés terén! Ön csak az arca elé helyez egy búrát, s máris kényelmesen fekve élvezheti az oxigén ionfürdő áldásos hatását. Már fél óra elteltével azonnal láthatja az eredményt: arcán kisimulnak a ráncok, a bőre megfiatalodik, megtelik energiával, üdévé, élettelivé válik. A kezelés alatt megszűnnek a savasodási folyamat és a petyhüdt

GYÖMÜLCSSAVAK

Az őszi, téli és kora tavaszi kozmetikai kezelések sztárja.

IONO JET PLAZMA KEZELÉS – FORRADALMIAN ÚJ TECHNOLÓGIA A BŐRFIATALÍTÁSBAN!

Az új technológia egy innovatív kozmetikai eljárás, mely során szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet és természetes növényi alapú aktív hatóanyagokat – a bőr állapotától  és a kezelés céljától függően – magasnyomás segítségével juttatunk a bőr mély rétegeibe. A kezelés – az eredménynek köszönhetően –  egyedülálló élmény mind a vendég, mind a kozmetikus számára. Milyen bőrproblémákat kezelhetünk a

IONO-CARE

Az oxigén éltető erő számunkra. Ionizált, aktív formában fokozza a zsírégetést, fitté és teljesítő képesé tesz. A készülék az oxigén energetizáltságát növeli, így a sejtek megkapják azt amire szükségük van.

KOMPLETT MEZO KEZELÉS

Tű nélkül végzett kezelés. 100%-os tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőrbe az elektroporációt végző Mezostar készülékünk segítségével. Több mint 1 óra kényeztetés Timeless intenzív tisztító, Revival, Tone-Up, Drenázs: mezo koktéllal (mezo-aminó, mezo-hyaluron, mezo-collagén ampulla). Lifting: speciális tappancsokkal, Timeles aktív maszk, Alga oxigén felhasználásával.

MEZOSTAR

A készülék a legmodernebb elektrokozmetikai kezeléseket kínálja mind az arc, mind a testkezelések terén. A kezeléshez használt 100 % os tisztaságú mezoterápiás hatóanyagok a zsírlebontást és a ránctalan, feszes bőr állapotának elérését segíti.

RIDUSTAR

A Ridustar elektródáival “megtámadja” az arc ráncait és izolízis eljárásával az exakt módon kiszámított árammal kezeli őket. Gondoskodik a bőr regenerációjáról és segít az idő előtt öregedő szövetek helyreállításában.

SLIDE-STYLER

A csúszóhullám masszázs igazi jótétemény a lábaknak. Kellemes módon ellazít, salaktalanít, a nyirokrendszert megterhelés nélkül aktiválja. Hatásosan csökkenti a cellulitot és az ödémát.

SONO-STYLER

Az ultrahang erejét és a mélyreható képeségét sokoldalúan használjuk a cellulit-és zsírdepocsökkentő kezeléseknél. A különleges hatóanyagok bőrbejuttatása minda az arc, mind pedig a testkezeléseknél egyaránt fontos.

SPA KEZELÉSEK

Extra hatóanyagokkal kombinált különleges kezeléseink.

SPA LINE SOON FUTURE TERMÉKEK

Kozmetikai botulin toxint tartalmazó termékcsalád, kisimítja a mimikai ráncokat.

SPM DIGITAL MELL-MEGEMELÉS

Operáció nélkül, lélegzetelállító dekoltázs kezelés 30 percig tart. Futurisztikusan kinéző melltartóban a vákuum ritmikus intervallumokban hat a szövetekre stimulálja a vérkeringést, a nyirokkeringést, a kötőszöveti sejtekben az anyagcsere fokozódik. Rugalmassá válnak a mellszövetek.  

SPM MELLKEZELÉS

Mellfeszesítés, mellmegemelés operáció nélkül! Mindez az SPM-hez csatlakoztató mellaplikátorral ma már lehetséges, a lehető legkellemesebb módon. A kezelés során a mell feszes és szép formájú lesz.

SPM VACUPRESS DIGITAL

Arckezelésekben kiváló a hatása az akne problémáknál. A készülék a Differenciált Cellulit Terápia® részeként alkalmazható nyirokkeringés fokozására, depózsír csökkentésre, kötőszövet feszesítésre, ránc és stria kezelésre.

ULTRAHANG

Speciális hatóanyagokat juttatunk a bőrbe, feszesíti a kötőszövetet eltünteti a ráncokat, normalizálja a zsíros bőrt ezért akne kezelésnél is eredményes.

VACUSTYLER

Vákuumkezelés a világűr technikájával. Szabadalmazott eljárás. A Differenciált Cellulit Terápia® (DCT®) fontos építőköve, a cellulit elleni harc leghatékonyabb fegyvere. Nagyon jó hatása van a vérkeringésre, nyirok-rendszerre és a szövetekre.